Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.

Notícies:

Nou impuls per al pacte +Industria
Data: 11/03/2016

+Industria

El Pacte per la industria de Catalunya, del que es membre el CCETIC , es va tornar a reunir durant el mes de febrer per tal de donar un nou impuls a aquesta plataforma. Va ser a finals de 2012 quan es va signar el manifest “Mes industria: la resposta catalana a la crisi “ amb el convenciment que la Indústria és la via més factible per revertir la situació de destrucció d’ocupació i de disminució d’activitat econòmica.
El Pacte per a la indústria a Catalunya que s’ha de constituir com una eina important que pot ser utilitzada en els pròxims anys pels diferents nivells de govern ha donar un nou impuls industrial que situï la indústria en el lloc central de la economia Catalana. El president del consell de col·legis, el Sr. Narcís Batina , va participar a la reunió del mes de febrer que tenia com a objectiu fer revisió i balanç de les 138 propostes i reunir de nou els grups de treball que avaluaran les propostes després de dos anys de la seva publicació a l’octubre de 2013.
Durant el mes d’abril es preveu una nova reunió de coordinació que permeti impulsar de nou les 138 propostes del Pacte Més Indústria.

pàgina anteriortornar al llistat de notícies

El Consell de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya està integrat pels membres següents:
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida
  • Enginyers Tècnics Industrials de Manresa i Catalunya Central
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú