Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.

Notícies:

Conveni CETILL-Paeria per impulsar inspecció d’instal·lacions i sonometries

L'Ajuntament de Lleida va signar el passat 24 d'abril, un conveni de col·laboració amb el nostre col·legi per continuar impulsant inspeccions d'adequació d'activitats a Lleida.

El conveni permetrà també que el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials (CETILL) continuï realitzant les sonometries o medicions de soroll, per encàrrec de la Paeria, quan es determini arran de denúncies veïnals. A més els acords també permetran tirar endavant una setantena d'inspeccions d'adequació d'activitat durant el 2015.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Fèlix Larrosa, el degà del CETILL, Ramon Grau, el president del Col·legi d'Arquitectes de Lleida, Víctor Perez-Pallarés i el President del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics, Pere Garrofé, van expressar la seva satisfacció pel treball conjunt que es porta a terme per la seguretat de les instal-lacions i qualitat dels habitatges de la ciutat de Lleida.

El paer en cap va destacar la tradició de col-laboració existent entre la Paeria i els diferents col-legis professionals i va subratllar l'alt nivell de responsabilitat social que organitzacions com la nostra tenen amb la ciutat. Cal recordar, en aquest sentit, que el projecte del Pla d'Ordenació Urbana Municipal, que es va presentar a la seu del nostre col-legi, posa el focus en la rehabilitació i el manteniment de les edificacions.

pàgina anteriortornar al llistat de notícies

El Consell de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya està integrat pels membres següents:
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida
  • Enginyers Tècnics Industrials de Manresa i Catalunya Central
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú