Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.

Notícies:

Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015

Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015

Aquesta primera edició del Premi Catalunya d'Ecodisseny, convocada pel Departament de Territori i Sostenibilitat, conté cinc categories amb una dotació de 5.000 euros per a cadascuna: producte, producte en desenvolupament, estratègia, disseny jove i disseny euromediterrani.

La resolució TES/2296/2014 de 13 d'octubre convoca el Premi Catalunya d'Ecodisseny 2015 en diferents categories. Les sol·licituds es tramiten exclusivament en línia a través de l’Agència de Residus de Catalunya i es poden presentar des del dia 15 de gener de 2015 fins el 28 de febrer de 2015.

El premi té una dotació total de 25.000 euros en 5 categories:

Categoria A: Producte. Producte en el mercat, dissenyat o fabricat a Catalunya, tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.

Categoria B: Producte en desenvolupament. Projecte d’un producte, no produït o comercialitzat (però en fase de prototip), dissenyat tenint en compte consideracions ambientals, amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.

Categoria C: Estratègia. Iniciativa, política, procediment o sistema, implantat o executat en l’àmbit de Catalunya, que integri l’ús o el foment de productes dissenyats tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.

Categoria D: Disseny jove. Producte, producte en desenvolupament o estratègia desenvolupats per estudiants o titulats novells, tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.

Categoria E: Disseny euromediterrani. Producte, producte en desenvolupament o estratègia desenvolupats als països euromediterranis, tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l’objectiu de minimitzar-ne l’impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.

pàgina anteriortornar al llistat de notícies

El Consell de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya està integrat pels membres següents:
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida
  • Enginyers Tècnics Industrials de Manresa i Catalunya Central
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú